Sajtó

Médiaszerepléseink (újságok, rádió)

Önkéntesség

Segítségnyújtás az alapítvány munkájában.

Adományozás

Információ az alapítvány támogatásával kapcsolatban.

Fundraising

Information about supporting our cause.

Önkéntesség

A Gláser Jakab Emlékalapítvány önkéntes fogadó szervezet.

Eseményeinken könnyű, ugyanakkor érdekes, változatos és hasznos feladatokkal, jó társaságban várjuk a jelentkező önkénteseket.

Alkalmazható önkéntesek fajtái:

• Felnőttkorú magyar állampolgár
  • Kötelező Közérdekű Iskolai Önkéntesség (Iskolai Közösségi Szolgálat) érettségi előtt állók számára

Önkénteseinkkel rendezvényeink előkészítésében és lebonyolításában dolgozunk együtt. Ide tartoznak az alapítvány által szervezett saját és kooperációban megvalósuló programok, továbbá az alapítvány által támogatott Teleki Téri Imaház programjai. Pl.: konferenciák, kiállítások, filmvetítés, beszélgetések, vallási és családi programok a zsidó vallás szokásai szerint stb.
Ezen felül alkalmanként filmforgatásokon, kutatásban, archiválási feladatokban, digitalizálásban, rituális kóser pálinkafőzésben (!) stb. kapunk segítséget önkéntesektől. Ez a weboldal is önkéntesek segítségével valósult meg 🙂

Következő események.

Az együttműködés feltétele az előzetes szerződéskötés a felnőttkorú állampolgárral illetve a középiskolával (iskolai önkéntesség esetén).

Az aktuálisan érvényes jogszabályok szerint az érettségi feltétele a Kötelező Közösségi Szolgálat keretein belül az arra alkalmas fogadó civil szervezeteknél összesen 50 önkéntes óra letöltése.

Jelenleg a következő középiskoláktól tudunk önkéntest fogadni közérdekű iskolai önkéntesség keretein belül:

• Alternatív Közgazdasági Gimnázium
  • Budenz József Általános Iskola és Gimnázium
  • Közgazdasági Politechnikum Alternatív Gimnázium
  • Lauder Javne Zsidó Közösségi Óvoda, Általános Iskola, Középiskola, És Zenei Alapfokú Művészeti Iskola
  • Szent István Közgazdasági Szakgimnázium
  • ELTE Apáczai Csere János Gyakorlógimnázium és Kollégium
  • Újbudai Széchenyi István Gimnázium

További iskolák jelentkezését várjuk.

Szeretnél velük dolgozni? Köss minket össze az iskolád ügyintézőjével vagy jelentkezz nálunk közvetlenül!

Jelentkezés az onkentes@telekiter.com címen.