Sajtó

Médiaszerepléseink (újságok, rádió)

Önkéntesség

Segítségnyújtás az alapítvány munkájában.

Adományozás

Információ az alapítvány támogatásával kapcsolatban.

Fundraising

Information about supporting our cause.

Adatvédelmi nyilatkozat

Adatvédelmi nyilatkozat

1. Oldalunkon való regisztráció egyéni belátáson alapul. A regisztrációval Ön hozzájárul ahhoz, hogy adatait a Gláser Jakab Emlékalapítvány, a glaserjakabemlekalapitvany.hu weboldal tulajdonosa és üzemeltetője saját célra felhasználja, ugyanakkor tiszteletben tartja és megóvja az Ön személyes adatait. Az Ön által megadott adatokat a mindenkori hatályos magyar adatvédelmi törvénynek, egyéb vonatkozó jogszabályoknak megfelelően bizalmasan kezeljük, harmadik félnek nem adjuk át, nyilvánosságra nem hozzuk, és azokat csak saját, a Gláser Jakab Emlékalapítvány tevékenységével kapcsolatosan, mértékben és ideig használjuk fel.

2. A glaserjakabemlekalapitvany.hu weboldal üzemeltetésével összefüggésben gyűjtött és rögzített személyes adatok kezelője a Gláser Jakab Emlékalapítvány Az adatkezelés során az Adatkezelő adatfeldolgozót nem vesz igénybe. Az adatkezelés bejegyzésre beadás alatt az Adatvédelmi Biztos Hivatal által vezetett Adatvédelmi Nyilvántartásba.

3 Az Adatkezelő által végzett adatkezeléssel érintetteknek az Adatkezelő székhelyére küldött levélben vagy a order@telekiter.com e-mail címen Adatkezelőnél bármikor lehetőségük van az Adatkezelő által végzett adatkezeléshez megadott hozzájárulásukat visszavonni, hozzájárulásukat egyes adatokra, illetve adatkezelési műveletekre korlátozni, illetve személyes adataik kezelése ellen az Avtv. által meghatározott esetekben tiltakozni.
Az Adatkezelő az e-mailen vagy postai úton beérkezett adatkezelési visszavonást 5 munkanapon belül véghezviszi. Ennek értelmében minden visszavonásra kért adatot megsemmisíti.

2017 december 10.